Kolarikorjaamon ja automaalaamon kattavat palvelut Hämeenlinnassa

Ota yhteyttä

Maken Maalaus Oy tarjoaa kattavasti kaikki kolarikorjaamon ja automaalaamon palvelut yhden ja saman katon alla. Korjaamme ja maalaamme kaikkien automerkkien ja vuosimallien autot tiloissamme Hämeenlinnassa – yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Korjaamme ja maalaamme kaikki henkilö- ja pakettiautot ammattitaidolla

Kattavat palvelumme pitävät sisällään:

  • kaikkien automerkkien ja vuosimallien perus- ja erikoismaalaukset omissa tiloissamme

  • peltien vauriokorjaukset nopealla aikataululla

  • kolarikorjaukset ja kaikkien piilossakin olevien vaurioiden tutkimisen ja korjaamisen

  • vakuutusyhtiöiden edellyttämät vahinkotarkastukset vaurion sattuessa ja yksityiskohtaisen korjaussuunnitelman laatimisen.

Kysy lisää

Perus- ja erikoismaalaukset kaikkiin autoihin

Maken Maalaus tekee vahvalla ammattitaidolla niin pienet kuin suuretkin maalaustyöt aina naarmun korjauksesta koko auton uudelleen maalaukseen asti. Maalaamme henkilöautot sekä muut ajoneuvot, kuten pakettiautot ja pikkubussit. Pienet naarmut ja yksittäiset vauriot hoidamme osamaalauksen avulla. 

Teemme taidolla myös erikoismaalaukset tapauskohtaisesti. 

Pyydä lisätietoja!

Kolhujen korjaukset nopeasti

Olemme erikoistuneet peltivaurioiden korjaamiseen ja palvelemme sinua korjauksissa nopealla aikataululla. Teemme oikomisen käyttäen nykyaikaisia erikoistyökaluja ja työmenetelmiä. 

Kolhujen korjauksen yhteydessä voimme tehdä myös pienemmät paikkamaalaukset tai isommat maalipinnan uusimiset.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kolarikorjaukset kokonaisvaltaisesti

Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä kolarikorjaamo ja automaalaamo. Aloitamme kolarikorjauksen tekemällä autoosi vahinkotarkastuksen, jonka jälkeen vakuutusyhtiösi saa kustannusarvion korjaustöistä. Käytössämme on vakuutusyhtiöiden suoralaskutus, joten sinun ei tarvitse tuhlata aikaasi kuittien ja todistusten lähettämiseen vakuutusyhtiöön. Hoidamme kolarivaurioiden korjaukset, autopeltikorjaukset sekä pienet ja isot maalaukset nopealla aikataululla ja laadukkaasti.